۱۳۹۰ بهمن ۱۱, سه‌شنبه

طرح پیشنهادی دو سناتور آمریکایی: تحریم‌های بیشتر اقتصادی و سیاسی علیه ایران


 دو سناتور آمریکایی، "تیم جانسون" از حزب دموکرات و "ریچارد شلبی" از حزب جمهوری‌خواه طی لایحه‌ای تحریم‌های اقتصادی و سیاسی بیشتری علیه ایران را خواستار شدند. این تحریم‌ها هم شامل برنامه اتمی ایران می‌شود و هم ناقضان حقوق بشر در این کشور را در بر می‌گیرد.
تحریم‌های پیشنهادی از سوی این دو سناتور آمریکایی شامل ممنوعیت سفر و مسدود کردن حساب بانکی افراد و شرکت‌هایی است که تکنولوژی سرکوب مثل گلوله‌های پلاستیکی و ابزار کنترل و مراقبت به تهران منتقل می‌کنند. محدودیت‌های مشابهی نیز برای اعضای سپاه پاسداران و شرکت‌هایی در نظر گرفته شده که با سپاه همکاری می‌کنند، از جمله مسدود کردن حساب بانکی اعضای سپاه و ممنوعیت سفر آنها به ایالات متحده.
تحریم‌های جدید همچنین افراد و شرکت‌هایی را در بر می‌گیرد که به گسترش برنامه مشکوک اتمی ایران کمک می‌کنند و یا در بخش‌های انرژی ایران سرمایه‌گذاری کرده‌اند. همچنین شرکت‌هایی که در پروژه‌هایی برای تولید یا انتقال اورانیوم به ایران در هرکجای دنیا سرمایه‌گذاری کرده‌اند نیز مورد تحریم قرار خواهند گرفت.
شرکت‌هایی که مایلند با دولت ایالات متحده قرارداد ببندند از این به بعد باید ثابت کنند که هیچگونه ارتباط تجاری و کاری با سپاه پاسداران ایران نداشته‌اند.
این لایحه همچنین به باراک اوباما، رییس‌جمهور آمریکا، این اختیار را می‌دهد که تحریم‌های جدیدی را علیه شرکت‌های غیر آمریکایی اعمال کند که در بخش انرژی ایران سرمایه‌گذاری کرده‌اند، مثل مسدود کردن حساب آنها در آمریکا و ممنوعیت سفر اعضای آنها به ایالات متحده.
این تحریم‌ها همچنین شرکت‌هایی را نشانه می‌گیرد که آگاهانه به ایران کمک می‌کنند تا موادی را که مورد نیاز تولید سلاح‌های کشتار جمعی است، تهیه کند. در صورتی که شرکت‌های تابع، قوانین تحریم آمریکا علیه ایران را نقض کنند، مسئولیت شرکت اصلی در برابر زیر پا گذاشتن ‌قانون تحریم‌های ایران افزایش خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، سناتور جانسون گفته است: «ایران به دلیل بی‌توجهی به تعهدات حقوقی ‌و نیز عدم پاسخگویی درباره برنامه اتمی‌اش باید بیش از پیش منزوی شود».
سناتور شلبی نیز اظهار داشته که این قوانین "پیام روشنی" برای ایران است که باید "برنامه ساخت سلاح هسته‌ای و نیز حمایتش از تروریسم بین‌المللی" را متوقف کند.
دویچه وله :

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر