۱۳۹۱ مهر ۹, یکشنبه

خبرگزاری رویترز مجرم شناخته شد


سخنگوي هيات منصفه دادگاه مطبوعات گفت: مدير خبرگزاري رويترز در ايران به اتفاق آراي هيات منصفه مطبوعات، مجرم شناخته شد.
 علی‌اکبر کسائیان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به برگزاري دادگاه خبرگزار رويترز اظهار داشت: هيات منصفه دادگاه مطبوعات، پريسا حافظي مدير خبرگزاري رويترز در ايران را درخصوص اتهام "فعاليت تبليغي عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي" درباره زنان نينجاكار ايراني به اتفاق آراء مجرم شناخت. 
سخنگوي هيات منصفه دادگاه مطبوعات تصريح كرد: همچنين اين هيات، مدير خبرگزاري رويترز در ايران را در خصوص اتهام نشر اكاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي نيز به اتفاق آراء مجرم دانست.  وي ادامه داد: دادگاه پس از طي فرصت يك هفته‌اي فرصت صدور حكم را دارد.
كسائيان همچنين درباره رسيدگي به پرونده روزنامه البرز ورزشي در دادگاه امروز مطبوعات خاطرنشان كرد: روند رسيدگي به پرونده روزنامه البرز ورزشي به دليل واخواهي، براي بار دوم به جريان افتاد كه پس از اعلام انصراف شكايت شاكي اين روزنامه، هيات منصفه از اظهارنظر انصراف داد.

تداوم تحقیر احمدی نژاد/ بروجردی : دنیا می داند که در مورد رابطه با آمریکا رهبری تصمیم می گیرد نه احمدی نژاد


رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه هرگونه اقدام درباره آمریکا بدون نظر رهبر  به هیچ وجه عملی نمی شود گفت: باید از احمدی نژاد سوال کرد که با توجه به سیاست روشن و شفاف جمهوری اسلامی ایران در خصوص رابطه با آمریکا وی چرا اینگونه رفتار می کند.
علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اظهارات اخیر رئیس جمهور در نیویورک مبنی بر مذاکره و ارتباط با  آمریکا گفت: مذاکره و رابطه با آمریکا خط قرمز سیاست های جمهوری اسلامی ایران است.
وی در ادامه افزود: هرگونه اقدام درباره آمریکا بدون نظر رهبر  به هیچ وجه عملی نمی شود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه اگر در موضوع بحران عراق با آمریکایی ها سه دور مذاکره داشتیم همگی در چارچوب تدابیر ویژه صورت گرفت اظهار داشت: این مذاکرات با درخواست و اصرار آمریکایی ها از یک طرف و در خواست مقامات عراقی برای حل بحران این کشورانجام گرفت.
وی در ادامه افزود: باید از احمدی نژاد سوال کرد که با توجه به سیاست روشن و شفاف جمهوری اسلامی ایران در خصوص رابطه با آمریکا وی چرا اینگونه رفتار می کند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به فراگیری موج بیداری اسلامی و ارتقاء جایگاه ایران درمنطقه و جهان به سبب برافراشتن پرچم مبارزه با استکبار، آیا این گونه اظهار نظر ها تاثیری در جایگاه کشورمان خواهد داشت؟ گفت: قدرت ها و ملت های منطقه و جهان می دانند که در عرصه سیاست خارجی فصل الخطاب و تصمیم گیر مقام رهبری است.

پول ایران بی ارزشترین پول منطقه / ارزش پول افغانستان در مقابل پول ایران در یک سال دو برابر شده است


سایت قانون :  ارزی پول ایران طی ماه‌های اخیر سقوطی بی‌سابقه را تجربه کرده است.
 روند افزایش قیمت‌ها به صورتی بوده است که حتی فعالان بازار و معامله‌کنندگان ارز که طی ماه‌های گذشته به شدت نسبت به تغییرات بازار حساس شده و سرمایه‌های خود را به این سمت هدایت کرده بودند از روند افزایش قیمت‌ها تعجب زده‌اند و عدم خرید ارز از سوی آنها در شرایط کنونی نشان‌دهنده غیر قابل انتظار بودن وضعیت فعلی است.
 به گزارش قانون، هر چند طی سال‌های گذشته پول ایران در رده بندی‌ها در ذیل جدول پول‌های قدرتمند در جهان و حتی منطقه و در میان همسایگان قرار می‌گرفت اما با افزایش قابل توجه قیمت دلار و سقوط ارزش ریال این روند تشدید شده و پول ایران به یکی از کم ارزش‌ترین پول‌های جهان تبدیل شده است .
 بر اساس این گزارش قیمت هر دلار آمریکا دیروز در بازار به 2800 تومان رسید .
 هر چند بانک مرکزی طی روزهای اخیر واکنش‌هایی نسبت به وضعیت نامساعد بازار ارز نشان داده و از شکستن مقاومت این بازار سخن به میان آورده است اما با این حال روند افزایش قیمت‌ها نشان‌دهنده بی تاثیری اظهارنظرهای مدیران در این حوزه است.
 ورود سرمایه‌های خرد به بازار ارز ایران سبب شده است التهاب در بازار به دلیل رشد تقاضا افزایش یابد . بسیاری از سرمایه‌گذاران خرد برای حفظ قدرت خرید پولشان نسبت به سرمایه‌گذاری در بازار ارز اقدام می‌کنند تا با کاهش مداوم ارزش ریال متضرر نشوند. برخی کارشناسان معتقدند تلاش مردم برای حفظ ارزش پولشان در چنین شرایطی می‌تواند به روند بحرانی بازار دامن بزند .
 بررسی‌ها نشان می‌دهد پول همسایگان ایران از ایران قدرتمند تر است و حتی افغانی و دینار عراق که دو کشور جنگ زده هستند ارزش بیشتری در برابر پول ایران دارند .

 بر این اساس ارزش افغانی و دینار عراق طی یک سال گذشته به شدت افزایش یافته است.
 در شهریور ماه سال گذشته هر افغانی 23 تومان قیمت داشت اما در حال حاضر قیمت هر افغانی به 45 تومان رسیده است . به این ترتیب پول ایران در برابر پول افغانستان کاهشی دو برابری را تجربه کرده است.
 در میان کشورهای منطقه دینار کویت قدرتمندترین واحد پول محسوب می‌شود اما با این حال واحدهای پولی که توان چندانی در بازارهای جهانی ندارند نیز از پول ایران ارزش بیشتری دارند. به عنوان مثال ریال ایران در برابر درام ارمنستان ارزش کمتری دارد و یک درام ارمنستان که تا اوایل مهرماه با 5 تومان ایران مبادله می‌شد این روزها با هشت تومان یا هشتاد ریال  معامله می‌شود و همین وضعیت نشان دهنده کاهش ارزش پول ایران در برابر درام ارمنستان است. همزمان با رشد قیمت دلار در بازار ایران، قیمت سایر ارزها نیز روند روبه رشدی را تجربه می‌کنند .
 جدول زیر نشان دهنده نرخ برابری پول ایران با پول برخی کشورهای منطقه است . قیمت‌ها به ریال که واحد رسمی پول ایران است درج شده است .

دلار 3 هزار و 50 تومان و سکه یک میلیون و 200 هزار تومان شد


رئیس اتحادیه طلا، سکه تهران دلیل افزایش قیمت انواع ارز و سکه در بازار داخلی را کاهش عرضه و افزایش تقاضا ذکر کرد.
احمد وفادار در گفتگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه درصورت ادامه این روند قیمت دلار به بیش از ۳ هزار تومان خواهد رسید، اظهار داشت: اگرچه در روزهای اول فعالیت مرکز مبادلات ارزی،مقداری از فشار بر بازار آزاد را کاسته بود و اعتماد مردم نیز به این مرکز افزایش یافته است،اما امروز شاهد افزایش نرخ ارز و سکه در بازار هستیم.
رییس اتحادیه طلا اظهار امیدواری کرد که با عرضه ارز به بازار فشار بر بازار آزاد کاهش یابد.
وفادار پیش بینی کرد: در صورتی که بانک مرکزی مبادرت به تامین ارز مورد نیاز بازار نکند،قیمت ها باز هم افزایش خواهد یافت.
گزارش خبرنگار ایلنا حاکی است که نرخ دلار امروز در بازار آزاد با جهشی دوباره به 3 هزار و 50 تومان، یورو ۳هزار و910 تومان و پوند ۴هزار و 710 تومان رسید..
سکه نیز با افزایشی دوباره مواجه شده و هم اکنون یک میلیون و 200 هزار تومان به فروش می رسد.
نیم سکه 581 هزار تومان، ربع سکه 291 هزار و هر سکه یک گرمی نیز 152 هزار تومان تاکنون در بازار داخلی به فروش می‌رسد.

۱۳۹۱ شهریور ۲۷, دوشنبه

ایتالیا حافظ منافع کانادا در ایران شد


وزارت امور خارجه ایتالیا از انتخاب این کشور به عنوان حافظ منافع کانادا در تهران خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از آسوشیتدپرس، 10 روز پس از قطع روابط دیپلماتیک ایران و کانادا «گیولیو ترزی» وزیر خارجه ایتالیا گفت که کشورش بعد از بسته شدن سفارت کانادا در تهران حافظ منافع این کشور در ایران است.
وی گفت: ایتالیا موافقت کرده ضمن حفاظت از منافع کانادا در ایران، انجام امور کنسولی و اقدامات ضروری در این خصوص را به عهده بگیرد.
ترزی گفت: کانادا یک دوست مهم و یکی از متحدان ما است و از رم خواسته است که منافعش را در تهران حفظ کنیم.
براساس این گزارش، دولت کانادا هم راستا با سیاست‌های آمریکا  و اسرائیل علیه ایران، در روز هفتم سپتامبر دیپلماتهای خود را از تهران خارج و روابط خود با این ایران را به حالت تعلیق درآورد.

جزئیات جدید و ناگفته ای از حاشیه های اجلاس غیرمتعهدها


 اجلاس غیرمتعهدها در تهران، ظاهرا یک اجلاس روتین و متداول بود که برگزاری آن برای بسیاری از کشورها عادی است، اما در واقع به علت موقعیت خاص بین المللی و داخلی حاکمیت فعلی، پر از حاشیه های مهم تر از متن بود. حاشیه هایی که بسیاری از آنها به حضور بان کی مون در تهران، محتوای مذاکرات او با مسئولان عالی نظام و نیز تقاضای او برای ملاقات با رهبران زندانی جنبش سبز و مسئولان سابق کشور ربط داشت.
کلمه پیش از این در گزارش های قبلی خود به چند مورد از ناگفته ها و حقایق پشت پرده این اجلاس اشاره کرده بود؛ از جمله دستور محرمانه دولت برای سانسور رسانه ها در زمان اجلاس، افرایش حجم پارازیت ها و کاهش سرعت اینترنت در زمان برگزاری اجلاس، تنخواه ۶۰۰ میلیون دلاری در اختیار معاون احمدی نژاد و پیش پرداخت ۴۰ میلیارد تومانی به شرکت تهیه غذای میهمانان، لغو سفر برنامه ریزی شده ی خاتمی به شهرستان برای دیدار احتمالی با بان کی مون، کنترل امنیتی شدید محسن امین زاده و عیسی سحرخیز در زمان حضور بان کی مون در تهران و …
اکنون به موارد دیگری از واقعیت های مطرح نشده ی این اجلاس که از سوی منابع مورد اعتماد در اختیار کلمه قرار گرفته، اشاره می شود:
- با وجود هزینه های گزاف صورت گرفته و وعده های مکرر دولت و وزیر راه و شهرسازی، ساختمانی که قرار بود برای اجلاس جنبش عدم تعهد ساخته شود و لااقل به روز برگزاری اجلاس در سطح سران برسد، در نهایت در زمان برگزاری اجلاس آماده نشد؛ به طوری که در روز افتتاحیه اجلاس سران، کارگران هنوز در آن مشغول به کار ساخت و ساز بودند. اما حاکمیت اجازه نداد این موضوع در رسانه ها مطرح شود و بدین ترتیب محل برگزاری اجلاس، بی سر و صدا به سالن اجلاس کنفرانس اسلامی تغییر یافت.
- با توجه به تعداد به مراتب بیشتر اعضای جنبش عدم تعهد نسبت به سازمان کنفرانس اسلامی، مسئولان مجبور شدند برای جا دادن همه هیات ها در این سالن، صندلی های موجود در آن را به طور کامل جمع آوری کنند و از صندلی های باریک تر و جمع و جورتری استفاده کنند تا هیات های اعزامی همه کشورهای در داخل سالن جا شوند! و بدین ترتیب هزینه گزاف دیگری بر کشور تحمیل شد.
- برخلاف رویه معمول کشورها در اجلاس های مشابه، در برنامه ریزی و مدیریت اجلاس غیرمتعهدها در تهران تقریبا به طور کامل از وزارت امور خارجه که تخصصی ترین نهاد روابط خارجی کشور است، خلع ید شده بود. به طور کلی، ستادی که منفصل از وزارت امور خارجه و زیر نظر ریاست جمهوری فعالیت می کرد، اداره امور اجلاس را در اختیار داشت و در موارد خاص و حائز اهمیت نیز تصمیم گیری و برنامه ریزی مستقیما با محوریت بیت رهبری و با مسئولیت علی اکبر ولایتی به عنوان نماینده مستقیم رهبری صورت می گرفت.
- دولت بر آن بوده تا برای اعمال محوریت خود در برگزاری اجلاس غیرمتعهدها و پررنگ کردن موقعیت خود در این اجلاس در برابر دیگر قدرت های درونی حاکمیت، محل اجلاس را به اصفهان یا جزیره کیش منتقل کند که مخالفت دفتر رهبری و نمایندگان به بهانه کمبود امکانات، مانع از تحقق این برنامه دولت شده است.
- حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی در افتتاحیه اجلاس و در گروه همراه آیت الله خامنه ای، در پی درخواست و اصرار شخص رهبری صورت گرفت. نکته ای که برای ناظران قابل توجه بود، ورود آقای هاشمی به عنوان نفر دوم بعد از رهبری بود، که گفته می شود احمدی نژاد هنگامی که قصد ورود بعد از رهبری را داشته با ممانعت آقای وحید از مسئولان ارشد دفتر و همراه همیشگی آقای خامنه ای مواجه شده است.
- با توجه به انتظار برگزارکنندگان اجلاس برای ایستادن همه حضار هنگام حضور رهبری و اینکه این اتفاق به طور طبیعی در سطح وسیع و مورد انتظار میسر نبوده، گردانندگان اجلاس طوری برنامه ریزی کرده اند که زمان ورود رهبری به سالن با نواختن سرودن سرود ملی، یکی شود تا قبل از این که رهبری در آستانه نشستن روی صندلی سخنرانی قرار گیرد، همه میهمانان و حاضران سالن به احترام شروع جلسه و سرود ملی ایران، روی پا ایستاده باشند.
- در ایام اجلاس حدود ۱۰ رهبر و رئیس هیات کشورهای مختلف، همانند بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل، خواستار ملاقات با چهره هایی همچون خاتمی، موسوی، کروبی و هاشمی شده بودند که با تقاضای همه آنها مخالفت شده است.
- بر اساس تصمیم و ابلاغ شورای عالی امنیت ملی به همه نهادهای ذی ربط، مقرر شده بود که میهمانان اجلاس جنبش عدم تعهد در طول زمان برگزاری آن، تنها قادر به ملاقات با پنج نفر یعنی رهبری، روسای سه قوه و سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی باشند. این تصمیم بعد از رسیدن اولین تقاضاهای ملاقات با مسئولان سابق کشور اتخاذ شده و قبل از برگزاری اجلاس به همه سفارتخانه های کشورهای شرکت کننده در اجلاس هم ابلاغ شده بود.
- مسئولان دفتر بان کی مون در پی اطلاع از پاسخ منفی از سوی وزارت خارجه و مسئولان اجرایی ستاد برگزاری اجلاس، با برخی مسئولان سابق وزارت خارجه در دوره اصلاحات تماس گرفته اند تا بتوانند اسباب این دیدارها فراهم شود؛ که با حساسیت و کنترل امنیتی شدید اعمال شده، این پیگیری های صورت گرفته از طرف دفتر دبیرکل سازمان ملل نیز بی نتیجه مانده است. بان کی مون نیز پس از اطلاع از مخالفت حاکمان ایران با ملاقات وی با رهبران مخالفان، سفر خود به اصفهان را که با اصرار طرف ایرانی در برنامه های او قرار گرفته بوده، کنسل می کند.
- در ملاقات بان کی مون با رهبری، دبیرکل سازمان ملل به صراحت از نگرانی های جامعه جهانی در مورد مسائل بین ایران و نظام بین الملل صحبت کرده است. وی از نقض حقوق بشر، پرونده هسته ای، لزوم اجرای قطعنامه های شورای امنیت و مسائل سوریه صحبت کرده و از رهبری خواسته تا در مساله سوریه، همکاری ایران با جامعه جهانی بیشتر شود. محتوای این مذاکرات، به خصوص در اواخر دیدار، بسیار تلخ توصیف شده و فضای نامناسبی بین طرفین دیدار شکل گرفته است، چرا که هر دو طرف به وضوح بدون توجه به صحبت یا پرسش طرف دیگر، تنها بحث خود را مطرح می کرده اند. بان کی مون در پایان گفت و گو با آیت الله خامنه ای نیز با لحن تهدیدآمیزی گفته است که جنگ لفظی ایران با غربی ها ممکن است به جنگ واقعی بدل شود و لازم است شما مراقب سخنان خود باشید.
- فیلدمن، معاون آمریکایی بان کی مون، طبق ضوابط دیپلماتیک قرار بوده با گذرنامه سازمان ملل به ایران بیاید که ظاهرا با گذرنامه آمریکایی خود وارد ایران شده و دولت ایران هم چاره ای جز پذیرش او نداشته است. حضور این فرد آمریکایی در ایران، توجه بسیاری از رسانه های خارجی را جلب کرده بود و در دیدار با رهبری نیز، برخلاف عرف که باید رئیس دولت یا معاون او و یا هر کسی که نفر دوم گروه ایرانی باشد در کنار مذاکره کننده اصلی (بان کی مون) می نشست؛ فیلدمن در کنار دبیرکل سازمان ملل نشسته بود، شاید برای اینکه بر جایگاه بالاتر او در مذاکره تاکید شود، و رحیمی پس از آن دو و در انتهای کاناپه قرار گرفته بود.
- برای دبیرکل سازمان ملل، یک برنامه سخنرانی در دفتر مطالعات وزارت خارجه گذاشته شده بود که پس از اطلاع بان کی مون و دیگر همراهانش از تحت تحریم بودن این دفتر به دلیل برگزاری همایش هولوکاست در آن، آنها خواستار تغییر محل سخنرانی می شوند. در نتیجه مسئولان وزارت خارجه ناچار می شوند محل سخنرانی وی را به دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه منتقل کنند. او در این سخنرانی نیز بر خلاف عادت معهود دبیران کل سازمان ملل، میزبان خود را آماج نقدهایی تند قرار داده و گله های متعددی را از دولت و حکومت ایران مطرح کرده و خواستار رعایت حقوق بشر، کمک به حل مساله سوریه، برگزاری انتخابات آزاد در ایران، حل و فصل پرونده هسته ای و رعایت الزامات قطعنامه های شورای امنیت شده است. بان کی مون همچنین در اثنای سخنرانی اش در جمع کارکنان و برخی اساتید گزینش شده ی این دانشکده، علاقه مندی اش را برای دیدار و گفت و گویی آزادانه با دانشجویان و استادان ایرانی اعلام می کند.
کلمه:

۱۳۹۱ شهریور ۲۳, پنجشنبه

ما وارد جنگی بزرگ و جهانی‌ دیگر خواهیم شد


سعید شمیرانی

اگر عده‌ای جنایتکار و تندرو اسلامی و یا ایدئولگ که باورهای آنها فقط در چهارچوب یک کتاب نوشته شده است و با توطئه و تبانی، حمایت رسانه‌های جهانی‌، حمایت و پشتیبانی‌ دولت‌ها که بر پایهٔ منافع خویش استوارند و با پشتیبانی‌ مالی از اینچنین افراد و در نهایت با نام دموکراسی و آزادی رای از مردم ناگاه گرفته و مردم را شورانده و در نهایت با نام اینکه رای اکثریت مردم ناگاه را داشته که بتوانند نظرات تروریستی و جنایتکارانه خود را به نتیجه برسانند میتوان گفت که میبایست به آن حکومت و آن دولت که بر پایه رای مردم (ناآگاه، نادان و بیسواد) گرفته شده و به قدرت رسیده‌اند احترام گذاشت؟ آیا هر رای اکثریتی در یک جامعه اصولاً میتواند مورد احترام سایر ملل قرار گیرد؟ و آیا باید؟ آیا رای هر اکثریتی به مثابه آزادی و حقوق برابر اجتماعیست؟ و میبایست آن را برابر نظام‌های جهانی‌ که بر پایهٔ حقوق انسان و بشر است پنداشت؟ آیا اینچنین نگرشی نسبت به دموکراسی در یک کشور به مثابه حقوق برابر، نهاد و نهال آزادی، احترام به حقوق مدنی هر شهروند، برابری میان زن و مرد و بخصوص اجرای بی‌ چون و چرای اصل اول قانون و حقوق بشر در آن مملکت و آن نظام است؟ جواب آن خیر میباشد. به عنوان مثال چنین اتّفاقی در کشور مان ایران رخ داد که با توطئه،دروغ و فریب، پایه گذاری شد و جنایت آغاز گشت که دامنهٔ آن جنایت آشکار که با نام آزادی و دموکراسی در جهان به خورد ملل دادند امروز دامان ملل جهان را گرفته است و جهانیان در قرن بیستویکم با دیوان ناپاک و ویروس هایی دست به گریبانند که هیچ وقت خواب آن را هم نمیدیدند. آیا آنچه که درست است میبایست پایه‌گذاری شود یا آنچه که پایه‌گذاری شده درست است؟ به خواسته هایی در یک جامعه و یک کشور میبایست احترام گذاشته شود که نه فقط با رای اکثریت مردم آن بلکه با اجرای بدون چون و چرای احترام به حقوق انسان ها، با هر نگرش دینی و مذهبی‌ و لاهیک و یا غیره باشد. هر انسانی‌ آزاد به دنیا آماده و این حق طبیعی اوست که آنچرا که در ذهن دارد چه به صورت فکری و تفکری و در نهایت به صورت عملی‌ اجرا سازد. اصولاً زمانی‌ یک کشور و در نهایت جهان به پیشرفت دست پیدام می‌کند و صلح جهانی‌ برقرار میگردد که بهترین‌های جوامع بتوانند آزادنه به تحقیقات،کشفیات، و اخترات عات و نظر یات خود برای زندگی‌ بهتر جامعه عمل بپوشانند. اگر جامعه جهانی‌ نتواند این مفاهیم را درک کند و در راه آن کوشا نباشد ما وارد جنگی بزرگ و جهانی‌ دیگر خواهیم شد.


۱۳۹۱ شهریور ۱۷, جمعه

وزیر دفاع اسرائیل: اسرائیل در مورد ایران مستقل تصمیم می‌گیرد


وزیر دفاع اسرائیل می‌گوید این کشور و آمریکا بر سر نحوه‌ی مقابله با ایران اختلاف دارند اما او مطمئن است که واشنگتن برای هر اقدامی آمادگی دارد. یک نماینده ارشد کنگره آمریکا نیز وجود اختلاف را تایید می‌کند.
به گزارش دویچه وله ، ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل می‌گوید کشورش حق دارد مستقل تصمیم بگیرد و عمل کند و آمریکا نیز به این حق احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری آلمان این سخنان را روزنامه‌ی اسرائیلی هاآرتص روز جمعه (۱۷ شهریور/ ۷ سپتامبر) از قول باراک نقل کرده است.
ایهود باراک در عین حال بر وجود اختلاف میان تل‌آویو و واشنگتن بر سر نحوه‌ی مقابله با برنامه‌های مناقشه‌برانگیز هسته‌ای جمهوری اسلامی تاکید می‌کند. اسرائیل و کشورهای غربی ایران را متهم می‌کنند در پی دست‌یابی به بمب اتمی است اما تهران این اتهام را بی‌اساس می‌خواند.
فرمانده نيروي دريايي سپاه : اسرائیل توانايي حمله به ايران راندارد
ایسنا  : فرمانده نيروي دريايي سپاه تصريح كرد: رژيم جعلي و نا‌مشروع اشغال گر قدس توانائي حمله به ايران اسلامي را ندارد.
دريادار علي فدوي در پاسخ به ایسنا درباره تهديد اسرائیل براي حمله به ايران اسلامي تاكيد كرد: رژيم جعلي و نا‌مشروع اشغالگر قدس توانائي حمله به ايران اسلامي را ندارد.

فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران افزود: اسرائیل در طول تاريخ حضور سراسر شر خود هرگز موجوديتي جدا از آمريكا نداشته و به عنوان موجوديتي جدا شناخته نمي‌شود.

بریتانیا خواستار تشدید تحریم‌ ایران به دست اتحادیه اروپا شد

 وزیر امور خارجه بریتانیا روز جمعه، ۱۷ شهریورماه، در جریان نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در قبرس از کشورهای عضو این مجموعه خواست که تحریم‌های بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران را تشدید کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از نشست غیررسمی اروپایی‌ها در کشور قبرس که هم‌اکنون در جریان است، ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا، افزایش فشار بر ایران و تشدید تحریم‌ها علیه مقامات تهران را «لازم» توصیف کرده است.

این خبرگزاری همچنین به نقل از یک «منبع دیپلماتیک» می‌گوید که بریتانیا قصد دارد دولت‌های اروپایی را ترغیب کند که با دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی موافقت کنند.

به گفته این منبع، این تحریم‌های تازه که بار دیگر بخش انرژی و تجارت ایران را هدف خواهند گرفت در نشست بعدی وزرای خارجه اتحادیه اروپا در نیمه ماه اکتبر به بحث گذاشته خواهد شد.

ویلیام هیگ همچنین گفته است که تحریم‌های اتحادیه اروپا تاکنون «اثری جدی» بر جمهوری اسلامی داشته است.

آخرین دور از تحریم‌های این اتحادیه علیه ایران با هدف به مذاکره کشاندن تهران درباره پرونده مناقشه‌برانگیز هسته‌ای تحریم واردات و بیمه کردن نفت ایران بود که در روز اول ماه ژوییه به موقع اجرا گذاشته شد.

اما این تحریم اتحادیه اروپا به تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل و همین طور تحریم‌های یک‌جانبه ایالات متحده اضافه شد که چند ماه است صنعت نفت ایران را هدف گرفته، صنعتی که بار اصلی اقتصاد ایران را بر دوش دارد و منبع اصلی تامین درآمد حکومت به شمار می‌رود.

به گفته وزیر خارجه بریتانیا، «حیاتی» است که غرب «تکلیف» پرونده اتمی ایران را روشن کند، اما در عین حال به نظر او «بسیار بهتر» است که این کار از طرق صلح‌آمیز چون تحریم و مذاکره انجام شود.

در جریان نشست دوروزه و «غیررسمی» وزرای خارجه اتحادیه اروپا، قرار است که مقامات در جریان آخرین تحولات در زمینه مذاکرات غرب با تهران قرار بگیرند، مذاکراتی که ماه‌هاست توسط کاترین اشتون، مسئول دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا، هدایت می‌شود، اما هنوز به نتیجه‌‌ای نرسیده است.

وزیران خارجه اتحادیه اروپا برای بررسی راه‌های کمک به اپوزیسیون سوریه و همچنین شدت گرفتن نگرانی‌ها از برنامه هسته‌ای ایران، از روز جمعه نشستی غیر رسمی و دو روزه را در قبرس آغاز کردند.

این نشست در حالی روز جمعه، ۱۷ شهریورماه، در پافوس، واقع در جنوب غرب قبرس آغاز شده است که کاترین اشتون، مسئول سیاست اتحادیه اروپا، بحران سوریه را به عنوان موضوع اصلی در دستور کار این گفت‌و‌گوها قرار داده است.

انتظار می‌رود فرانسه در جریان این نشست بر لزوم یافتن راه‌هایی برای انتقال دارو، پول و سایر نیازهای شهروندی به مناطقی که شهروندان و شورشیان در آن‌جا تحت فشار نیروهای دولتی قرار دارند، تأکید کند.

رادیو فردا : 

سفارت کانادا در تهران بسته شد کانادا 5 روز به "دیپلماتهای" سفارت ایران فرصت داد از کانادا خارج شوند


 وزارت امور خارجه کانادا در بیانیه‌ای، از بسته شدن سفارت این کشور در ایران خبر داده است.
در بیانیه‌ای که جان برد، وزیر امور خارجه کانادا، امروز، جمعه، ۱۷ شهریور (هفتم سپتامبر) منتشر کرد، آمده است: کانادا سفارتش را در ایران تعطیل می‌کند.
وزیر امور خارجه کانادا دیپلمات‌های ایرانی در آن کشور را "عنصر نامطلوب" خوانده و اعلام کرده است که"روابط دیپلماتیک بین کانادا و ایران به حالت تعلیق درآمده است. تمام دیپلمات‌های کانادا ایران را ترک کرده‌اند و به دیپلمات های ایران در اوتاوا گفته شده است که در مدت ۵ روز این کشور را ترک کنند."
در این بیانیه آمده است: موضع کانادا در قبال رژیم ایران شناخته شده است. کانادا دولت ایران را مهم‌ترین تهدید برای صلح جهانی و امنیت دنیا می‌داند.
در بیانیه وزیر امور خارجه کانادا اضافه شده است: رژیم ایران به طور فزاینده‌ای کمک‌های نظامی در اختیار رژیم اسد (در سوریه) قرار می‌دهد؛ به طور مرتب اسرائیل را تهدید می‌کند؛ دست به لفاظی‌های نژادپرستانه و ضدنژاد سامی می‌زند و نسل‌کشی را تهییج می‌کند.
او ایران را از جمله بدترین ناقضان حقوق بشر جهان خوانده که "به گروه‌های تروریستی پناه می‌دهد و از آنها حمایت مالی می‌کند."
وزارت امور خارجه کانادا اعلام کرده است که رسما ایران را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار می‌دهد.
خشایار جنیدی، خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی در واشنگتن می‌گوید که با اقدام دولت کانادا در قرار دادن ایران در این فهرست، مصونیت قضایی ایران به عنوان یک کشور مستقل لغو می‌شود و کسانی که خود را قربانی حکومت ایران می‌دانند، می‌توانند علیه این کشور شکایت کنند.
به گفته خبرنگار ما، ایران براساس قانونی که در ماه مارس امسال تصویب شد، در این فهرست قرار گرفته است. در چارچوب این قانون، به دولت کانادا شش ماه فرصت داده شده است دولت‌های حامی تروریسم را مشخص کند تا کسانی که قربانی تروریسم خوانده شده‌اند، بتوانند از این کشورها شکایت کنند.
در بیانیه وزیر امور خارجه کانادا آمده است: علاوه بر این، رژیم ایران بی‌اعتنایی آشکاری به معاهده وین و تضمین امنیت دیپلمات‌ها نشان داده است. در چنین شرایطی، کانادا نمی‌تواند به حضور دیپلماتیک در ایران ادامه دهد. دیپلمات‌های ما به عنوان افرادی غیرنظامی به کانادا خدمت می‌کنند و امنیت آنها در اولویت نخست ماست.
وزارت امور خارجه کانادا همچنین به شهروندان این کشور توصیه کرده که از هر گونه سفر به ایران خودداری کنند و گفته است که آنها می‌توانند برای دریافت خدمات مورد نیاز، به سفارت کانادا در آنکارا، پایتخت ترکیه، یا هر نمایندگی دیگر کانادا مراجعه کنند.
به کانادایی‌های ایرانی‌الاصل هم به طور مشخص هشدار داده شده است که ایران تابعیت دوگانه شهروندانش را نمی‌پذیرد و در چنین شرایطی، مقامات رسمی کانادا نمی‌توانند در شرایط دشوار، خدمات لازم را به این گروه از اتباع کانادا ارائه کنند.
کانادا اردیبهشت ماه امسال کلیک اعلام کرد که بخش صدور ویزای سفارتخانه‌اش در تهران را "برای کاهش هزینه‌ها" تعطیل می‌کند.
روابط سرد
ایران و کانادا در بیشتر سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران روابط سردی داشته‌اند.
این روابط در چند سال اخیر و پس از ماجرای قتل زهرا کاظمی، عکاس ایرانی‌تبار مقیم کانادا، هنگام دیدار از ایران در تابستان سال ۲۰۰۳ میلادی وخامت بیشتری پیدا کرد.
گزارش شد که خانم کاظمی هنگام عکسبرداری از نمای خارجی زندان اوین در تهران بازداشت و اوایل ماه ژوئیه همان سال پس از چهارده روز حبس، در زندان درگذشت.
خانم کاظمی تابعیت دوگانه داشت.
مقامات ایران با تایید اینکه او هنگام بازداشت در اثر برخورد جسمی سخت به سرش کشته شده است، جزئیات کامل‌تری از این حادثه منتشر نکرده‌اند. اما مخالفان ایران، برخی ماموران امنیتی و مقامات قضایی ایران را به دست داشتن در این قتل متهم کرده و خواستار پیگرد قانونی آنان شده‌اند.
کانادا همچنین از حامیان اقدامات کشورهای غربی علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران بوده و در مورد مسئله حقوق بشر در ایران نیز مواضعی انتقادی داشته است.
از جمله در جریان تظاهرات اعتراضی پس از انتخابات بحث‌برانگیز دهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران، برخی مقامات رسمی و نهادهای مدنی کانادا نحوه برخورد نیروهای امنیتی با تظاهرکنندگان را تقبیح کردند.
پیش از این، اعلام موضع دولت و نهادهای مدافع حقوق بشر کانادا در مخالفت با اجرای حکم سنگسار سکینه محمدی آشتیانی هم ناخرسندی مقامات ایران را به دنبال داشت


۱۳۹۱ شهریور ۱۵, چهارشنبه

شیوا نظرآهاری و ریحانه طباطبایی به زندان رفتند، مسئولان نپذیرفتند

ندای سبز آزادی: شیوا نظر آهاری،فعال حقوق بشر و ریحانه طباطبایی ،روزنامه نگار امروز خود را به زندان اوین معرفی کردند اما مسئولان از آنان خواستند که شنبه مراجعه کنند.
شیوا نظرآهاری فعال حقوق بشر و عضو هیات موسس کمیته گزارشگران حقوق بشر برای اجرای حکم ۴ سال زندان صبح امروز خود را به زندان اوین معرفی کرد، اما مسئولان از او خواستند که شنبه مراجعه کند.
به گزارش ندای سبز آزادی وی که پس از اعتراضات به نتیجه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران بازداشت شد و در یک مهر ۱۳۸۸ به طور موقت از زندان اوین آزاد شد.
وی دوباره هنگامی که قصد شرکت در مراسم تشییع آیت الله منتظری را داشت بازداشت شد.وی در دوران حبس خود بیش از ۱۰۰ روز را در سلول‌های انفرادی گذراند.
وی ۲۱ شهریور, ۱۳۸۹ با تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی و به صورت موقت آزاد شده بود.
شیوا نظرآهاری، در نهایت از سوی شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظرتهران، به تحمل ۴ سال حبس تعزیری، تبعید به زندان شهر کرج و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.
نظرآهاری، پیش‌تر در شهریورماه، با حکم شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب، به شش سال حبس تعزیری، تبعید به زندان شهرستان ایذه و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بود.
ریحانه طباطبایی، روزنامه نگار،نیز که امروز خود را به زندان معرفی کرده بود به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.
ریحانه طباطبایی روزنامه‌نگار در تاریخ ۲۱ آذر ۱۳۸۹ از سوی سپاه بازداشت و به مدت ۳۶ روز در انفرادی بند ۲ الف سپاه تحت بازجویی قرار گرفت.
طباطبایی بیش از این از همکاران مجله «ایران فردا» به مدیر مسولی عزت‌الله سحابی، خبرگزاری سینا، روزنامه های فرهیختگان، کلمه سبز، بهار و شرق بوده است.

داماد احمدی نژاد رئیس بیمارستان فیروزآبادی شد


مهدی خورشیدی، داماداحمدی نژاد که چندی پیش به عنوان معاون امور قوای محسن رضایی منصوب شده بود، اخیرا به عنوان رئیس بیمارستان فیروزآبادی شهر ری معارفه شده است.
به گزارش «بازتاب»؛ فرزند سردار خورشیدی که ورودی سال ۷۸ رشته پزشکی دانشگاه بقیة الله (متعلق به سپاه) بوده، در اواخر سال ۸۸ به دانشگاه شهید بهشتی منتقل می شود و تنها چند ماه بعد،دکترای خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که از معتبرترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور است، دریافت کرده است.
سایت بازتاب اعلام کرده که درباره نحوه حضور در کلاس، دوره انترنی و کشیک های این دوره، مواردی به دست این سایت رسیده که به اثبات نرسیده و قابل انتشار نیست.
مهدی خورشیدی در دولت دکتر احمدی نژاد دبیر شورای مشاوران رییس جمهوری بود که بعد از اختلافاتی جابه جا شد.
وی دی ماه سال ۹۰ به عنوان رئیس سازمان استاندارد منصوب شد که باعث شد ۴۲ نماینده مجلس در جلسه علنی مجلس نسبت به انتصاب خویش و قومی فردی بدون داشتن تحصیلات و تجربه مرتبط با پست ریاست سازمان استاندارد، به محمود احمدی​نژاد تذکر دادند.

عزلی که ناگزیر رخ داد، اما این بار محسن رضایی که اول بار خودش خورشیدی را کشف کرده و تشکل "خانه دانشجو" را به او سپرده بود، او را به سمت معاون امور قوای خود منصوب کرد و البته گفته می شود بعد از این انتصاب، برخی مشکلات بودجه دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت حل شده است.

سایت مجمع تشخیص مصلحت نظام هم بهمن ماه ۹۰ اعلام کرد: «خورشیدی که از نیروهای ارزشی می باشد تحصیلات خود را در دانشگاه شهید بهشتی به پایان برده و دکترای خود را از آنجا اخذ کرده است.»‬

ترکیه: حکومت ترور در سوریه/مرسی: اسد باید برود


به گزارش خبرگزاری فرانسه از آنکارا، نخست وزیر ترکیه امروز رژیم بشار اسد را حکومت ترور و وحشت خطاب کرد و گفت، رژیم سوریه با ایجاد فضای خشونت و ترور در این کشور به یک حکومت تروریست تبدیل شده است.
رجب طیب اردوغان که در میان اعضای حزب حاکم ترکیه سخنرانی می کرد، با حمله شدید به بشار اسد گفت، دست بشار تا مفرغ به خون مردم سوریه آلوده است.
نخست وزیر ترکیه در ادامه با لحنی هشدارآمیز گفت، آنکارا نمی تواند نسبت به قتل عام مردم سوریه بی تفاوت بماند.

مرسی: بشار اسد از قدرت کنار برود
از سوی دیگر رئیس جمهور مصر نیز امروز خطاب به بشار اسد گفت که تا وقت باقی است، از قدرت کناره گیری کند.
محمد مرسی به بشار اسد گفت، وجود شما در قدرت زياد ادامه نخواهد داشت پس تا فرصت باقی است از قدرت كناره ‌گيری كنيد چرا كه تصميم درست را بايد در وقت درست اتخاذ كرد.
وی افزود، تصميم هر قدر هم كه درست باشد اگر در زمانی نامناسب اتخاذ شود ديگر فايده‌ ای ندارد. پس بهتر است از وقایع اخیر در منطقه درس بگیرید (سرنوشت قذافی) و تا وقت باقی است، از قدرت کناره گیری کنید.

اپک؛ غيبت اوباما حاکی از روابط تيره با روسيه است


درپی عدم حضور باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در اجلاس اپک، بسیاری از مقامات کشورها بویژه کشورهای حاشیه اقیانوس آرام چنین رویدادی را خلا در بهبود روابط روسیه و آمریکا توصیف می کنند.
برای نخستین مرتبه اوباما درسال دو هزار و نه از بهبود روابط دو کشور سخن گفت و سپس دمیتری مدودوف رئیس جمهور وقت روسیه در اجلاس جی-20 لندن بر این پیشنهاد تاکید کرد.
این در حالی است که روند بهبود روابط واشنگتن با مسکو از آن به بعد سرعت خوبی نداشته است.
از سوی دیگر، انتخابات ریاست جمهوری امسال در روسیه و آمریکا نیز بر تحولات سیاسی بین دو کشور تاثیر گذار بوده است.
ولادیمیر پوتین که برای سومین بار با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری روسیه توانست برای شش سال آینده بر کرسی قدرت تکیه زند، با بهانه اینکه باید به موضوعات داخلی کشورش رسیدگی کند تنها حاضر شد نخست وزیر خود را به اجلاس جی-هشت بفرستد.
اکنون باتوجه به فضای رقابت سیاسی تنگاتنگ اوباما با میت رامنی، رقیب جمهوریخواه خود، رئیس جمهور آمریکا تصمیم دارد از حضور در اجلاس غیر رسمی رهبران اقتصادی اپک که قرار است در هشتم و نهم سپتامبر در ولادی ووستوک روسیه برگزار شود خودداری کند.
دست اندرکاران اجلاس اپک پیش بینی می کنند در این اجلاس شاهد غیبت رئیس جمهور و حتی معاون رئیس جمهور آمریکا خواهند بود.
براساس تحلیل کارشناسان و باور افکار عمومی، بیم آن می رود که چه بسا حتی تغییر و تحولات پس از ماه نوامبر در کاخ سفید هم نتواند به بهبود روابط دو قدرت جهانی کمک کند.

اپک؛ غيبت اوباما حاکی از روابط تيره با روسيه است


درپی عدم حضور باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در اجلاس اپک، بسیاری از مقامات کشورها بویژه کشورهای حاشیه اقیانوس آرام چنین رویدادی را خلا در بهبود روابط روسیه و آمریکا توصیف می کنند.
برای نخستین مرتبه اوباما درسال دو هزار و نه از بهبود روابط دو کشور سخن گفت و سپس دمیتری مدودوف رئیس جمهور وقت روسیه در اجلاس جی-20 لندن بر این پیشنهاد تاکید کرد.
این در حالی است که روند بهبود روابط واشنگتن با مسکو از آن به بعد سرعت خوبی نداشته است.
از سوی دیگر، انتخابات ریاست جمهوری امسال در روسیه و آمریکا نیز بر تحولات سیاسی بین دو کشور تاثیر گذار بوده است.
ولادیمیر پوتین که برای سومین بار با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری روسیه توانست برای شش سال آینده بر کرسی قدرت تکیه زند، با بهانه اینکه باید به موضوعات داخلی کشورش رسیدگی کند تنها حاضر شد نخست وزیر خود را به اجلاس جی-هشت بفرستد.
اکنون باتوجه به فضای رقابت سیاسی تنگاتنگ اوباما با میت رامنی، رقیب جمهوریخواه خود، رئیس جمهور آمریکا تصمیم دارد از حضور در اجلاس غیر رسمی رهبران اقتصادی اپک که قرار است در هشتم و نهم سپتامبر در ولادی ووستوک روسیه برگزار شود خودداری کند.
دست اندرکاران اجلاس اپک پیش بینی می کنند در این اجلاس شاهد غیبت رئیس جمهور و حتی معاون رئیس جمهور آمریکا خواهند بود.
براساس تحلیل کارشناسان و باور افکار عمومی، بیم آن می رود که چه بسا حتی تغییر و تحولات پس از ماه نوامبر در کاخ سفید هم نتواند به بهبود روابط دو قدرت جهانی کمک کند.

۱۳۹۱ شهریور ۱۳, دوشنبه

قابل توجه زنان مسلمان: آیا می دانید خوردن هر چیزی در ماه رمضان روزه شما را باطل می سازد به جز خوردن آلت مردانه !








وزير خارجه فرانسه: حمله به ايران ممکن است به ضرر اسرائيل تمام گردد


راديو بين المللی فرانسه ـ واسع محسن - وزير خارجه فرانسه می گويد حمله احتمالی اسرائيل عليه ايران ممکن است به ضرر اسرائيل تمام گردد. وی معتقد است برای جلوگيری از دستيابی ايران به سلاحهای اتمی، بايد تحريم ها عليه اين کشور تشديد يابد.
لوران فابيوس، وزير خارجه فرانسه امروز دوشنبه در گفتگو با رسانه های فرانسه گفت با دستيابی ايران به سلاح اتمی مخالف است اما در همين حال فکر می کند ممکن است در صورت حمله اسرائيل به اين کشور " ايران قربانی اين حمله جلوه کند و (در نتيجه حمله) به ضرر اسرائيل تمام گردد."
وزير خارجه فرانسه گفت از اين امر نيز نگران است که مقامات ايرانی در صورت حمله اسرائيل به اين کشور، " نزد مردم مشروعيت کسب کنند."

وی در ادامه گفت فرانسه معتقد است که بجای حمله به ايران، بايد تحريمها عليه اين کشور تشديد گردد و همزمان با آن، برای وادار کردن ايران به پايان دادن به برنامه اتمی خود، با اين کشور گفتگو صورت گيرد.

لوران فابيوس در همين حال تذکر داد که چين، روسيه و هند تحريم ها عليه ايران را رعايت نمی کنند و اين امر خلايی در اين تحريم ها بوجود آورده است.

وزير خارجه فرانسه در ادامه گفت فرانسه امکان تشديد تحريم ها در تمام عرصه ها را تحت بررسی دارد.

اين در حاليست که بنيامين نتانياهو، نخست ‌وزير اسرائيل، روز يک شنبه گذشته، از فقدان يک "خط قرمز مشخص" در برابر برنامۀ اتمی ايران ابراز تأسف کرده بود.

خبرگزاری فرانسه می نويسد تحريم های اعمال شده عليه ايران از سال ٢۰۱۰ تاکنون، موجب کاهش فعاليتهای صنعتی ، افزايش نزديک به ٢۰ در صد تورم، افزايش بيکاری و کمبود ارز در اين کشور شده است. از سوی ديگر اعمال تحريم عليه نفت ايران از شروع امسال، وضعيت در اين کشور را وخيم تر کرده و باعث سقوط ٥۰ در صد صادرات نفت خام ايران بعنوان منبع اصلی درآمدهای ارزی اين کشور گرديده است.

لوران فابيوس در گفتگوی امروز خود با رسانه های فرانسه گفت توليد سانتريفوژهای جديد از سوی ايران با هدف نظامی صورت می گيرد و به همين دليل يک خطر واقعی بشمار ميرود. وی با اشاره به اين موضوع که مذاکرات گروه ٥+۱ با ايران پيشرفتی ندارد، گفت دشوار است به مقامات ايرانی اعتماد کرد زيرا رژيم تهران " به مردم خود نيز دروغ می گويد."

بر اساس آخرين گزارشهای آژانس بين المللی انرژی اتمی، ايران ظرفيت غنی سازی اورانيوم خود در مرکز فردو را تا دو برابر افزايش داده است.

توقف پيگيری ۱۰ پرونده سنگين دولتی‌ها، با عنايت ويژه رهبری

يکی از نزديکان مصباح يزدی خبر داد که رهبری از دادگاهی شدن ۱۰ پرونده سنگين تخلفات دولت احمدی‌نژاد جلوگيری کرده است. به نظر می‌رسد مصباح و نزديکانش معتقدند ولی فقيه حق دارد حتی بر فساد گسترده دولت نيز سرپوش بگذارد و بر خطاهای گسترده دولتمردان و مسئولان نظام قلم عفو بکشد

به گزارش کلمه، در حالی که پيش از اين هم گفته شده بود تعدادی از نزديکان مشايی و احمدی نژاد و متهمان پرونده موسوم به جريان انحرافی، با دستور شخص رهبری محاکمه نشده و يا مشمول عفو شده اند، اکنون عباس نبوی از اعضای هيات علمی موسسه متعلق به مصباح يزدی در يک سخنرانی در مشهد فاش کرده که دولت فعلی در حدود ده پرونده قضايی سنگين دارد که هيچ يک از آنها به محکمه نرسيده اند.
به گفته اين چهره تندروی نزديک به مصباح، علت دادگاهی نشدن متخلفان سنگين دولت، توجه و حکم حکومتی رهبری بوده است. اما نبوی در عين حال بلافاصله گفته است: البته به اين معنی نيست که رهبری جلوی محاکمه را گرفته اند؛ و نگفته که پس به چه معناست!
عنايت ويژه و حکم حکومتی رهبری که اکنون به اعتراف نزديکان مصباح يزدی، مانع اصلی پيگرد قضايی متخلفان بزرگ دولت شده است، به زعم تئوريسين اصلی قرائت تنگ نظرانه و خشونت طلبانه از اسلام، محمدتقی مصباح يزدی، امری فراتر از قانون است.
به اين معنا، به نظر می رسد مصباح و نزديکانش معتقدند ولی فقيه حق دارد حتی بر فساد گسترده دولت نيز سرپوش بگذارد و بر خطاهای گسترده دولتمردان و مسئولان نظام قلم عفو بکشد.
رحيمی معاون اول احمدی نژاد، مشايی رئيس دفتر احمدی نژاد و بقايی معاون اجرايی احمدی نژاد از جمله چهره های شاخص دولت هستند که فساد اقتصادی و پرونده های قضايی آنها تاکنون فاش شده و احتمالا پرونده آنها از جمله ۱۰ پرونده ای باشد که عضو موسسه مصباح، عنايت ويژه رهبری را مانع از پيگرد آنها دانسته است. نام و جايگاه ديگر متخلفان در دولت، هنوز مشخص نيست.
امروز احمد توکلی هم در يک جمع دانشجويی، دولت را پر از افراد متهم و مساله دار توصيف کرد و گفت: وضع دولت در حال حاضر خوب نيست.
اين نماينده مجلس که به خاطر انتقاداتش از دولت، از سوی دانشجويان حامی دولت مورد سؤال قرار گرفته بود، گفت: وقتی که صداقت وجود ندارد من بايد چه کار کنم؟ بنده طبق وظيفه شرعی و نمايندگی خود ناظر بر دولت هستم و مقابل هر خلافی می‌ايستم.
توکلی صدا و سيما را هم متهم کرد که در حال حاضر به رفوگر خلاف‌های دولت تبديل شده و سعی دارد پارگی مشکلات را بدوزد، و افزود: البته بايد دوخت ولی وقتی اين مسئله به سرنوشت مردم و انقلاب گره می‌خورد ديگر قابل چشم پوشی نيست.
حمايت های بی دريغ رهبری از احمدی نژاد که در سه سال اخير به حمايت بی چون و چرا تبديل شده و اکنون به اعتراف نزديکان احمدی نژاد، به لاپوشانی و رفع و رجوع پرونده های تخلفات دولت ها رسيده، باعث شد که مجالس همدوره با احمدی نژاد، به خصوص مجلس هشتم، بارها در برابر دولت تحقير شود و به خاطر حمايت های بی پايان دولت، حتی از انجام ساده ترين وظايف نظارتی و حداقل برخوردهای قانونی ممکن با تخلفات دولت نيز عاجز بماند.